fredag 11 maj 2012

Njut i Vaxholm

Vi kan verkligen rekommendera en helg i Vaxholm! Bara känslan att komma ner till Strömkajen en tidig lördagmorgon och kliva på en båt ut till skärgården!

Vaxholm erbjöd hotell som ställde sitt konferensrum till vårt förfogande, en liten stadspromenad, café Silltruten och härlig middag på kvällen med utsikt över fästningen och båtarna. 

Redan på lördagsförmiddagen hade vi spanat in glassen på hörnet. Egengjord med eleganta smaker i långa rader. Hela sällskapet siktade in sig på DEN eftermiddagspausen. När det äntligen var dags, anlände vi förväntansfulla till disken. Tom! Glassarna borta! Kylarna sönder. Här trodde vi allvarligt att Madeleine i vårt sällskap skulle svimma, alternativt kedja fast sig vid disken. 
Vi fick istället rasta på café Silltruten bredvid. Det visade sig verkligen vara ett fullgott alternativ med ovanligt goda kakor och udda porslin (som jag själv faller för) och glass från Lejonet & Björnen som vi ser Cathrine och Madeleine njuta av här. 

Jodå, vi jobbade en del också. Några i juntan började producera redan vid Strömkajen. Stora och små projekt såg dagens ljus i helgen. Där i Vaxholm.

2 kommentarer:

  1. Kan bara instämma. Det hembakta stuket på Silltruten är ett oförglömligt minne!

    SvaraRadera
  2. Tack alla ni i juntan som låter oss andra följa er och era projekt! Hälsningar Lööwet

    SvaraRadera