söndag 27 september 2009

Virkad börs

Så har jag också gett mig in i virkandets värld. Själva virkandet gick väl ganska bra - men det här med att limma fast alstret i bågen.... kladdigt och dant. Undrar om jag köpt fel lim? Bra blev det i alla fall INTE. Fäste inte, limmet syns, höll på att limma fast både mig och bordet... Fast vem vet, det kanske inte var fel på limmet, kanske var fel på handlaget ;-). Nu ska jag sticka en stund och smälta det här.

3 kommentarer:

  1. Men oj, vänta lite nu. Du ska alltså lägga en sträng med lim i metallbågen och en sträng på ytterkanten av virkningen. Låt torka ca 5-6 min, annars är det helt omöjligt att få till det utan kladd! Jag använder ett lim som heter HT2 om jag inte minns fel, fungerar jätte bra så länge jag lägga en tunn sträng med lim, blir det för mycket på nätt ställe så blir det kladd...

    SvaraRadera
  2. Den är snygg på bild i alla fall ;-)

    SvaraRadera
  3. Gjorde precis så (på ett ungefär....) :-(
    Men jag tror att det var fel lim. Kom inte ihåg namnet, så jag gick på egenskapen "textil/torka innan". Ska göra ett nytt försök - med rätt lim! Kommer nog att synas lite limrester från det här försöket, men förhoppningsvis sitter det fast ialla fall ;-)
    Det får bli nya friska tag senare!

    SvaraRadera