onsdag 17 juni 2009

Semester i Jämtland

Hejåhå, nu bär det av norrut! Har packat en del handarbete. En halsduk i bellis av rödsvart ölandsull, den måste bli klar snart. Blir bra att ha i bilen. Och så broderiet. Det måste också bli klart så jag kan börja på nästa. Sedan har jag packat ett helt nytt projekt: en röd halsduk m flätmönster. Mönstret kommer från Nina Sagulin, och halsduken stickas i två trådar eskimo och en tråd colinette mohair - på sticka 20! Ska bli spännande. Mormor kommer bara ruska på huvudet.

Jag ska försöka kika in här då och då, men vi har varken dator eller mobiltäckning i stugan så vi får se hur det blir med det.

Ha det så bra allihopa!

Sarah

2 kommentarer:

  1. Ha en trevlig midsommar! och så får vi väl se en massa nya bilder på fantastiska kreationer här när du kommer tillbaka :-D

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni får en bra resa! Vi har varit runt på roliga butiker i två dagar nu och fått en massa tips på ställen att stanna till på när vi åker upp till er. Bla ska det finnas en stor antik/loppis ute på frösön som vi tydligen inte får missa :-) Å så en inne i Östersund.

    Jag ser fram emot att se sjalen med 20-stickorna!!!!

    SvaraRadera