fredag 3 juli 2009

Mera garn!!

Jag har ju knappt nåt garn alls..... så jag tyckte att det var bäst att köpa lite i dag - Ecoull. Cathrines fel helt och hållet, eftersom det var hon som lurade in mig på garnaffären.

Nästa vecka åker vi ju upp till ödebygderna i södra Lappland, och det vore ju synd om jag inte hade något att pyssla med ;-). Nästa gång ni får se garnet på bild (nångång framåt jul eller så), så är det en väst. Och den ska min syster få.

7 kommentarer:

  1. Jag ska också norrut snart och enligt mamma så ligger det drivor med virkgarner och väntar på mig där :-)

    SvaraRadera
  2. Nu kan man nog inte skylla riktigt allt på mig. Sarah hjälpte ju också till och berättade hur många nystan du skulle handla! ;-)

    SvaraRadera
  3. Haha, skylla ifrån sig kallas allt det här - Cathrine och Jenny! Men härligt är garnet onekligen, och modellen du tänkt dig är fin. Jag väntar på samma garn fast i lite gladare färger så ska även jag ge mig på det här med väst. Om jag passar i den är en annan femma, men det får vi se då. Om du nu ska sitta i Lappland i typ tå veckor kan det väl inte dröja ända till jul innan vi får se det färdiga resultatet!?

    SvaraRadera
  4. Men förresten jösses vad lite det ser ut med fem nystan, men ok, det står ju så i mönstert så... extra spännande då att se om de har rätt.

    SvaraRadera
  5. Ja, visst ser det lite ut? Funderar faktiskt på att be henne hålla ett brunt nystan till åt mig. Enligt uppgift så ska garnet komma i klara färger, typ orange, tomatröd, klarblå. Kan ju hända att det blir en väst till vad det lider ;-).

    SvaraRadera
  6. Men när kommer det då? Och kan man se färgprover på nätet? Har försökt hitta men icke. Inte för att jag är i behov av något garn just nu, men ändå!

    SvaraRadera